gotwelve

IDIOMES
EXTRAESCOLARS

Classes extraescolars. Impartides 100% en l'idioma d'aprenentatge.

L’activitat extraescolar va adreçada a alumnes d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i famílies del centre.

Les nostres classes són impartides per professors especialitzats i amb vocació, totalment en llengua estrangera. Es treballen els quatre aspectes essencials de la llengua: comprensió lectora, comprensió oral, expressió escrita i expressió oral, sempre tenint en compte les edats i les necessitats de l’alumnat.

Els grups són reduïts i homogenis, amb una mitjana de 10 alumnes per classe, per tal de garantir el millor aprenentatge possible.

Treballem amb unes quotes assequibles per a les famílies i gestionem tota la part administrativa.

A GOtwelve adaptem la nostra metodologia segons l’etapa educativa on es troba l’alumnat.

ETAPA D'EDUCACIÓ INFANTIL

Des de GOtwelve considerem que l’etapa d’educació infantil és el moment indicat per entrar en contacte amb altres idiomes a través d’activitats lúdiques i significatives, que permeten als nens acostumar-se de manera natural a la fonètica de la llengua estrangera. És una etapa on les rutines, cançons i joc simbòlic en llengua estrangera prenen una importància especial.

Amb la nostra metodologia aconseguim que els nens i les nenes aprenguin jugant i s’acostumin a un entorn educatiu completament en llengua estrangera. Tot això des de la comoditat de les aules que ja coneixen i amb els seus propis companys.

ETAPA
D'EDUCACIÓ
PRIMÀRIA

L’etapa d’educació primària sens dubte és l’etapa òptima per a l’aprenentatge de les llengües estrangeres. L’objectiu de GOtwelve és apropar els nens i nenes de manera estimulant però seriosa a la llengua i la cultura de la llengua escollida. L’alumnat de GOtwelve té la oportunitat d’augmentar l’exposició a la llengua estrangera, així com les possibilitats de fer-ne ús en situacions reals.

Aprendre nou vocabulari, saber-lo posar en context i representar diàlegs en forma de petites obres de teatre, són exemples de les moltes activitats que els nostres professors realitzen a les aules de primària. Tot això a través de la nostra metodologia activa, en grups reduïts i en un entorn comunicatiu completament immersiu.

ETAPA D'EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

L’última etapa d’educació obligatòria és el moment idoni per consolidar i estructurar els aprenentatges en llengua estrangera, que permeten obtenir una base de la llengua més sòlida i encarar un futur ple de possibilitats i èxits.

Els nostres professors dissenyen les sessions en funció de les necessitats concretes dels alumnes. Es potencien en aquesta etapa aspectes com ara aprofundir en normes gramaticals, gaudir de la literatura estrangera o millorar la comunicació oral. Des de GOtwelve oferim un enfocament més acadèmic i gramatical però, alhora, ens centrem a oferir als alumnes la possibilitat de llençar-se a utilitzar la llengua estrangera de manera eficient i en grups més reduïts que a les classes curriculars.

EL NOSTRE MÈTODE PER
APENDRE IDIOMES

Classes 100% en la llengua d’aprenentatge

Aprenentatge natural a travès de la comprensió i la gamificació

Sessions en grups reduïts

Materials i activitats variades i actualitzades segons les últimes tendències pedagògiques

CONTACTAAMB
GOtwelve

Estàs interessat en algun dels nostres serveis?

Omple el següent formulari i ens possarem en contacte amb tu el més aviat posible per informar-te del servei que més t’interessi.

Si ho prefereixes, pots trucar al 931 600 291 i et posarem en contacte amb la persona adequada.