gotwelve

LANGUAGE
ASSISTANT

Auxiliar de conversa nadiu

Coneixedors de la necessitat dels centres educatius d’augmentar el nivell comunicatiu dels seus alumnes, GOtwelve ofereix el servei de Language Assistant (Auxiliar de conversa nadiu) en horari lectiu.

Des de GOtwelve potenciem que l’auxiliar de conversa treballi amb grups reduïts i homogenis a través de jocs, dinàmiques i activitats de temes diversos segons el grup d’edat, sempre en col·laboració amb l’escola.

GOtwelve s’encarrega de la selecció, contractació i supervisió del personal, sempre tenint en compte la proximitat amb l’escola, experiència prèvia i professionalitat.

A més, disposem d’una cartera de mestres i professors per poder suplir les baixes laborals que es poden produir als centres al llarg del curs.

PER QUÈ GOtwelve?

Dissenyem un projecte d'idiomes sòlid tenint en compte les característiques i objectius de cada centre i empresa

Realitzem processos de selecció individualitzats en funció del perfil necessari per a cada lloc

Realitzem una gestió integral a nivell personal, administratiu i laboral, per una perfecta integració del nostre personal, amb un seguiment i suport docent constant

Programació de les classes segons els objectius de cada alumne

CONTACTAAMB
GOtwelve

Estàs interessat en algun dels nostres serveis?

Omple el següent formulari i ens possarem en contacte amb tu el més aviat posible per informar-te del servei que més t’interessi.

Si ho prefereixes, pots trucar al 931 600 291 i et posarem en contacte amb la persona adequada.